ID {{ productCode }}
Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.
Objednávacie číslo: FVRD044
Joint Omega Oil - špeciálna zmes na dosiahnutie optimálnej kondície kĺbov a kĺbových spojov.
Organic Joint Omega Oil je špičková formula, vytvorená skúsenými expertmi v odbore. Olej je navyše z 95 % organický (maximálna čistota) a certifikovaný organizáciou Soil Association. Obsahuje zmes kvalitných olejov s dominanciou Omega-3 nenasýtených mastných kyselín, plus aditívum olejov z ovocia a špeciálnych bylín, obsahujúcich ďalšie Nenasýtené mastné kyseliny - Omega-6 a Omega-9. Najmä semienko z rastliny Perila červená (Perilla frutescendens var crispa) je bohatým zdrojom Omega-3 nenasýtených mastných kyselín.
Z Omega 3, 6, 9 nenasýtených mastných kyselín vznikajú v ľudskom organizme tzv. Prostaglandíny. Sú to látky podobné hormónom, vznikajúce prakticky vo všetkých orgánoch tela - v prostate, pľúcach, cievach, obličkách, mozgu... Ovplyvňujú prekrvenie, tvorbu množstva látok, vrátane hormónov a tráviacich štiav, zrážanie krvi, zúčastňujú sa imunitných a zápalových procesov, zvyšujú sťahy svaloviny maternice atď. Používajú sa aj liečebne, napr. pri liečbe niektorých cievnych porúch, v pôrodníctve, v liečbe vredovej choroby, pri poruchách erekcie.
Účinné látky | v 5 ml |
---|---|
Perila červená, bio olej zo semien | 3 413 mg |
Tekvica veľkoplodá, bio olej zo semien | 364 mg |
Borák lekársky, bio olej zo semien | 228 mg |
Černuška siata, bio olej zo semien | 182 mg |
Komplex olejov z ovocia (Malina, brusnica, Jahoda, Granátové jablko) | 224 mg |
Komplex olejov s extraktom korenia (Zázvor, Kurkuma, Slnečnica, Chilli papričky) | 143 mg |
Oleje obsahujú Omega 3, 6, 9 kyseliny: | 4 400 mg |
- α-Linolénová kyselina (Omega 3) | 2 350 mg |
- Linolénová kyselina (Omega 6) | 1 100 mg |
- Olejová kyselina (Omega 9) | 950 mg |
Výrobca: Viridian, 15 High March, Daventry, NN114HB Northamptonshire, United Kingdom
Forma | tekuté |
---|---|
Objem | 200 ml |
Špeciálne požiadavky | vegan, BIO / Organic |
26. 2. 2018