faulty-111104

Tenisová raketa Lacoste L20

ID {{ productCode }}

Tenisová raketa - Vypletená raketa: áno • Hmotnosť tenisovej rakety: 290 g • Vyváženie tenisovej rakety: 315 mm • Presný rozmer hlavy: 645 cm2 (100 in2) • Vzor výpletu: 16 x 19  Viac informácií   Viac informácií 

Rozbalené, inak ako nové

Každý hráč by mal dostať druhú šancu. Produkt bol použitý ako testovací model v našej predajni. (Napr. rakety majú väčšinou mierne opotrebovaný výplet a omotávku) Stav je takmer ako nový, ale za podstatne nižšiu cenu. Na tovar sa vzťahuje skrátená zodpovednosť za chyby 12 mesiacov.Každý hráč by mal dostať druhú šancu. Produkt bol použitý ako testovací model v našej predajni. (Napr. rakety majú väčšinou mierne opotrebovaný výplet a omotávku) Stav je takmer ako nový, ale za podstatne nižšiu cenu. Na tovar sa vzťahuje skrátená zodpovednosť za chyby 12 mesiacov.

{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
{{ a.stockStatusText }} ({{ a.stockLimit }})

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: faulty-111104

{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Tenisová raketa Lacoste L20
187.71
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Popis

Tenisová raketa Lacoste L20 pre pokročilejších rekreačných hráčov nadchne elegantným dizajnom, vynikajúcou ovládateľnosťou a komfortom v duchu značky Lacoste. Raketa bola navrhnutá a je vyrábaná pod hlavičkou francúzskej firmy Tecnifibre. Špecifický vzor strún s hustejším pletením v strede a väčšími rozostupmi pri krajoch rámu dokáže generovať viac sily a presnosti. Zároveň odpúšťa chyby pri nečisto zahratých úderoch. Inovované tlmiace riešenie v držadle rakety sa postará o skvelý komfort.

Pre mužov, ktorí vedia čo chcú

Raketa Lacoste L20 je primárne určená pokročilejším amatérskym klubovým hráčom z radov mužov. Pre dámy je v ponuke ľahšia verzia Lacoste L20L. Je výborne ovládateľná vďaka vyváženiu do ruky a preto poskytuje hráčovi veľmi rýchlu manévrovateľnosť s jednoduchým generovaním švihu. Obstojí tak pri pomalšej spinovej hre od základnej čiary, ako i pri rýchlejších výmenách na sieti.. Je to hravá, nenáročná raketa, s ktorou sa nenadriete.

Krokodíl Lacoste

Typické logo aligátora s otvorenou tlamou zdobí značku Lacoste už od jej založenia v roku 1933. A ako vzniklo? Legendárny hráč a zakladateľ firmy René Lacoste spozoroval pri ceste svojho Daviscupového tímu do Bostonu v roku 1923 kufrík z krokodílej kože a veľmi sa mu páčil. Jeho kouč mu sľúbil, že ak vyhrá svoj zápas, potom mu ho kúpi. Novinár z Boston Evening Transcript, ktorý bol svedkom tejto udalosti, pomenoval Lacosteho "Aligátorom" a na základe toho vzniklo neskoršie i logo firmy.

Parametre:

  • Štandardná hlava rakety o veľkosti 645 cm2 (100 palcov) poskytuje presnosť a spin
  • Štandardná dĺžka rakety 685 mm (27 palcov) pre dospelých
  • Hmotnosť 290 g (bez výpletu) ponúka príjemnú stabilitu, ovládateľnosť a jednoduchú silu
  • Vyváženie 315 mm (bez výpletu) pre veľmi jednoduchú kontrolu nad raketou
  • 100% grafitový materiál ponúka výborný pomer medzi tuhosťou a pružnosťou
  • Vzor strún 16x19 poskytuje vynikajúci prístup k spinu
  • Štýl hry: jednoduchá a podmanivá celokurtová hra
  • Pre koho je: pre mierne až stredne pokročilých amatérskych klubových hráčov
  • Raketa je predvypletená

Inovácia v tlmení

Komfort a tlmenie nežiadúcich vibrácií je niečo, na čom si René Lacoste zakladal. Svoje inovácie postupne zlepšoval a súčasná podoba tlmiča v držadle rakety je jeho odkazom. Tecnifibre jeho plány pretavil do praxe. Tlmič sa skladá z 20 g oceľového kolíka s logom krokodíla, ktorý vykukuje zo spodnej časti držadla. Vysoká hmotnosť takto malého predmetu v držadle absorbuje prebytočné vibrácie a chráni pažu pred nadmernou únavou a zranením.

Elegancia je súčasťou výkonu

René Lacoste kedysi povedal: "Bez elegancie hranie a vyhrávanie nie je dosť." Inými slovami, ak hráte tenis a vyzeráte pri tom mizerne, potom nikdy nevytvoríte dojem komplexného tenistu s charakterom a štýlom. V tomto duchu bol navrhnutý i dizajn nových rakiet - sú elegantné a popritom odvážne. Nevyrušujú, ale budia pozornosť. Nie sú provokatívne, ale majú charizma. Je v nich viac, ako  na prvý pohľad môže vyzerať.

Klubová elegancia

V roku 1961 prišiel René Lacoste ako prvý na svete s konceptom oceľovej rakety s tubusovým rámom. V Európe sa raketa predávala pod značkou Lacoste, ale v USA ju zastúpil Wilson, ktorý neskoršie zožal väčšinu slávy a uznania s modelom Wilson T-2000, ktorý bol ale fakticky raketou Lacoste. O 60 rokov neskoršie prichádza Lacoste s ďalšou tenisovou raketou, tentoraz v plne grafitovom kabátiku. Skôr ako obávaná hromobijka pre ambicióznych turnajových hráčov je to raketa, ktorá osloví svojich majiteľov príbehom, eleganciou a štýlom, ktorý Lacoste svetu prináša už viac ako 85 rokov. Je to pohodová raketa, s ktorou neurobíte príliš veľa chýb a na kurte sa budete cítiť v pohode. Nie je to raketa, ktorá súpera zničí. Je to podmanivo prístupná raketa, ktorá v ruke zanecháva pocit pokoja, mieru a fair-play. Odkazuje na tradíciu klubových tenisových podujatí, ktoré skôr ako bojom o nadvládu nad kurtom boli spoločenskou udalosťou, kde sa okrem tenisu riešili tiež obchodné záležitosti. S raketou Lacoste sa spája elegantný outfit a doplnky ako tenisový bag, bez ktorých sa nezaobídete. To všetko Lacoste ponúka - tradičnú klubovú eleganciu v modernom štýle.


 

– Michal Bayerl, tenisový tréner 2. triedy –


Články z poradne

Pripravili sme pre teba články, ktoré ti pomôžu s výberom

Parametre

Ročná kolekcia 2021
veľkosť gripu L3
Vypletená raketa áno
Hmotnostná trieda 3. trieda (280-299 g)
Hmotnosť tenisovej rakety 290 g
Kategórie vyváženie rakety 316 - 325 mm
Vyváženie tenisovej rakety 315 mm
Kategória veľkosti hlavy (645-659 cm2)
Presný rozmer hlavy 645 cm2 (100 in2)
Kategória dĺžky rakety štandardná dĺžka (685 mm)
Dĺžka tenisovej rakety 685 mm
Vzor výpletu 16 x 19
Šírka rámu 22,5-24-23,5 mm
Švihová hmotnosť 304
Materiál rámu rakety Graphite
Tuhosť rámu: 67
Odporúčané napnutie výpletu 22.0 - 24.0 kg

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Poradňa | Tenis

Ako vybrať tenisovú raketu?

Pre ľahšiu orientáciu v džungli tenisových rakiet sme vytvorili kategórie, ktoré vám pomôžu s výberom rakety na základe jednoduchých kritérií.

Ako si vybrať tenisovú raketu

Ako si vybrať tenisovú raketu

Ako si vybrať tenisový výplet

Ako si vybrať tenisový výplet

Ako vybrať veľkosť gripu tenisovej rakety

Ako vybrať veľkosť gripu tenisovej rakety