ID {{ productCode }}
Vyberte vlastnosti:
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.
Objednávacie číslo: FRFX093
Micelárny kazeín je postupne uvoľňovaný proteín vo forme micel vyrobený z mlieka pochádzajúceho z Európskej únie od chovov kŕmených trávou. Je vyrobený ultrafiltráciou mliečne bielkoviny, preto má výsledná surovina okolo 85% bielkoviny! Proteín obsiahnutý v micelárnym kazeínu sa vstrebáva až po dobu šiestich hodín, čo z neho robí vynikajúci dlhodobý zdroj živín pre svalovú hmotu. Hodí sa pre mužov aj ženy.
Proteín je v tele pomaly absorbovaný, Aminokyseliny sú teda do krvného obehu dodávané postupne. Preto sa Micelárny kazeín hodí pre konzumáciu pred spaním alebo medzi jedlami počas dňa. Je známym faktom, že svaly potrebujú najviac aminokyselín ihneď po tréningu, avšak je dôležité zabezpečiť dostatočný príjem živín počas celej doby, kedy prebieha regenerácia.
Počet dávok v balení: 20×45 g | 100 g | 33 g (1 dávka) * | % RHP ** |
energetickej hodnoty | 1.484 kJ / 350 kcal | 490 kJ / 115 kcal | 6% |
Tuky | 1,1 g | 0,4 g | 1% |
Z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,7 g | 0,24 g | 1% |
Z toho polynenasýtené mastné kyseliny | 0,04 g | 0,01 g | |
Z toho mononenasýtené mastné kyseliny | 0,3 g | 0,1 g | |
Sacharidy | 7,8 g | 2,6 g | 1% |
Z toho cukry | 2,6 g | 0,9 g | 1% |
Vláknina | 1,5 g | 0,5 g | |
Bielkoviny | 76 g | 25 g | 50% |
Soľ | 0,5 g | 0,17 g | 3% |
LactoSpore® | 2×107 spór | 9×107 spór |
* 1 dávka zodpovedá 33 g. Balenie obsahuje 54 dávok.
** Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ / 2000 kcal). Bielkoviny stanovené prepočtom dusíka.
Výrobca: Reflex Nutrition, Sea View Park, BN26NT Brighton, United Kingdom
Forma | sypké |
---|---|
Dávok v balení | 54 dávok |
Hmotnosť | 1800 g |
Špeciálne požiadavky | vegetarián, bez lepku, vysoký obsah bielkovín |
21. 7. 2018
14. 3. 2018
14. 3. 2018