ID {{ productCode }}
Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.
Objednávacie číslo: FLFL108
Lyofilizácia je proces sušenia ovocia zmrazením. Ovocie sa najprv bleskovo zmrazí a potom sa suší pri nižšom tlaku, pri ktorom sa voda v ovocí zmení na paru a ovocie si zachová svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým výživovú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov, ktoré obsahuje čerstvé ovocie. Jednoducho všetko, čo je v čerstvom ovocí, nájdete aj v lyofilizovanom ovocí.
100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1 001 kJ / 239 kcal |
Tuky | 3,8 g |
- z toho Nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 69 g |
- z toho cukry | 38 g |
Vláknina | 30,2 g |
Bielkoviny | 3,7 g |
Soľ | < 0,1 g |
Forma | potravina |
---|---|
Hmotnosť | 50 g |