ID {{ productCode }}
Vyberte vlastnosti:
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.
Objednávacie číslo: FBIT202
Esenciálne Aminokyseliny sú potrebné pre ľudské telo, ktoré ich však nedokáže vytvoriť alebo ich produkuje len v nedostatočnom množstve. Preto je mimoriadne dôležité zabezpečiť ich príjem z externých zdrojov v dostatočnom a správnom množstve. EAA Zero obsahuje BCAA (Leucín, Izoleucín, Valín) a Lyzín, Treonín a Metionín.
Rovnako ako všetky produkty BioTechUSA, aj EAA Zero sú vyvinuté tak, že obsahujú bezpečné a starostlivo vybrané zložky. Preto EAA Zero obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny v optimálnom množstve tak, ako odporúča Svetová zdravotnícka organizácia WHO.
EAA Zero s jedinečnou kombináciou aminokyselín môžete užívať aj v čase diéty, pretože produkt neobsahuje žiadny cukor. Vychutnajte si osviežujúcu chuť citrónu a modrého hrozna v čase namáhavého a únavného tréningu.
Nutričné hodnoty | v 100 g | RVH % * v 100 g | v 12 g | RVH % * v 12 g |
Energia | 356 kJ 83 kcal | 4,2 | 43 kJ 10 kcal | 0,51 |
Tuky - z toho Nasýtené mastné kyseliny | 0,82 g 0,69 g | 1,1 3,5 | 0,09 g 0,08 g | 0,14 0,42 |
Sacharidy - z toho cukry | 8,2 g 0,7 g | 3,1 0,78 | 0,96 g 0,08 g | 0,37 0,09 |
Bielkoviny | 0,02 g | 0,04 | 0 g | 0 |
Soľ | 0,11 g | 1,8 | 0,01 g | 0,22 |
* RVH - referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem dospelého (8400 kJ / 2000 kcal). Bez cukru: < 0,5 g cukru / 100 ml hotového nápoja. |
Ďalšie aktívne účinné látky | 1 dávka (12 g) |
Leucín | 2 340 mg |
Lyzín | 1 800 mg |
Valín | 1 560 mg |
Izoleucín | 1 200 mg |
Treonín | 900 mg |
Metionín | 600 mg |
Výrobca: Biotech USA, P.O. Box 9000, 33340 Fort Lauderdale, United States
Forma | sypké |
---|---|
Dávok v balení | 25 dávek |
Hmotnosť | 350 g |
Špeciálne požiadavky | bez lepku, bez GMO, bez pridaného cukru |
19. 1. 2018